De lezingen lijken weer te beginnen (sinds 2 maart 2020)
Voor de thema's zie hier naast. De linken geven beknopte informatie. Op verzoek kan een lezing uit verschillende thema's worden samengesteld.
De tijd die nodig is, varieert van een half uur tot een dag met pauzes. Soms meer dagen verspreid over een aantal weken.
Gemiddeld duurt een lezing inclusief koffiepauze en een moment voor vragen 2 uur 2 x ca45 min. Afhankelijk van het onderwerp 40-100 foto's (en tabellen). In overleg kunnen vragen na of tijdens de lezing worden gesteld.
Voor een lezing voor verenigingen vraag ik een kleine onkostenvergoeding plus reiskosten NS-2e klas. Je moet zelf voor een beamer & laptop zorgen.
Ik kom meestal met de trein. Binnen een straal van ca 100 km mag het op werkdagen niet later worden dan 21.45.uur. In uithoeken van het land wordt meestal een overnachting geregeld. Zaterdagen en zondagen zijn meestal geen probleem.
De lezingen worden opnieuw bewerkt. De lezingen met de links zijn beschikbaar. Om een indruk te krijgen wordt er onder de links wat meer informatie over de lezing gegeven. let op: de foto's bij de voorbeelden liggen niet op volgorde. Is alleen bedoeld om een indruk van de inhoud te krijgen.
De lezingen zijn voornamelijk gebaseerd op eigen onderzoek en ervaring. Zie hiervoor mijn literatuur bijdrage en het interview op de startpagina
Voor vragen mail of bel

ariekoster@bijenhelpdesk.nl

06 1258 7224